yinyoga

 

Yoga

Alleen al het woord "yoga' uitspreken brengt al rust.

Yoga is veel meer dan een beetje rekken, strekken en tussendoor wat stilzitten. Het zorgt voor balans en rust, zowel lichamelijk als op mentaal vlak. Geen wonder dat zoveel mensen in deze gejaagde en drukke samenleving zo veel nood hebben aan ontspanning. Aan ademen. Aan even de pauzeknop indrukken.

De term yoga staat letterlijk voor "verbinden", maar betekent ook "herboren". En laat dat nu net zijn waar we bij Reviva voor staan: wij proberen er alles aan te doen om jou met onze zorg herboren te laten voelen!

 

Yinyoga

Deze vorm van yoga is ideaal voor mensen met nek- en rugklachten aangezien het de focus legt op het verstevigen en rekken van het bindweefsel (fascia). Tijdens yinyoga breng je opnieuw hydratatie ter hoogte van je bindweefsel en open je je gewrichten. Doorbreek de vicieuze cirkel van chronische stress door je lichaam en geest opnieuw in balans te brengen en kom terug tot ontspanning en pure vitaliteit!

 

Praktische info:

Meebrengen: (yoga)matje + badhanddoek

 

Yinyoga Sunrise

Wanneer: maandag van 10u00 tot 11u00

Waar: De Borre (judozaal)

 

Yinyoga Sunset

Wanneer: woensdag van 20u00 tot 21u00

Waar: De Broeikas (Klein-Heidestraat 28E, Neervelp)

 

Summer Sunset yoga

Wanneer: donderdag van 19u30 tot 20u30

Waar: tuinen van Het Berkenhof Bierbeek

 

 

Prijs: Inschrijven is mogelijk per losse les, 10-beurtenkaart of per lessenreeks. We werken met verschillende formules waarbij de prijs per les steeds goedkoper wordt!

Losse les: 12€

10-beurtenkaart: 105€