Terug naar overzicht groepslessen

Zwangerschapsyoga

Yoga

Alleen al het woord "yoga" uitspreken brengt al rust.

Yoga is veel meer dan een beetje rekken, strekken en tussendoor wat stilzitten. Het zorgt voor balans en rust, zowel lichamelijk als op mentaal vlak. Geen wonder dat zoveel mensen in deze gejaagde en drukke samenleving zo veel nood hebben aan ontspanning. Aan ademen. Aan even de pauzeknop indrukken.


De term yoga staat letterlijk voor "verbinden", maar betekent ook "herboren". En laat dat nu net zijn waar we bij Reviva voor staan: wij proberen er alles aan te doen om jou met onze zorg herboren te laten voelen!

Zwangerschapsyoga

Tijdens je zwangerschap is het nog belangrijker én fijner om die verbondenheid te ervaren met je kindje. Het helpt je om reeds tijdens de zwangerschap een band op te bouwen met je ongeboren baby. Je leert contact te leggen met en te luisteren naar je zwangere lichaam. Er is bovendien veel aandacht voor ademhaling en er komen technieken aan bod ter voorbereiding voor de bevalling. Kortom, zwangerschapsyoga volg je om gezond zwanger te zijn. Een echte must dus voor elke zwangere dame die bewust en gezond naar de bevalling en haar baby'tje wil toeleven!

Praktische info

Lessenreeks van 6 lessen

  • Wanneer: Woensdag van 20u00 tot 21u00
  • Waar: Praktijk Reviva
  • Prijs: €81

Meebrengen: (yoga)matje + badhanddoek

Lesgeefster

Lieve De Kinder (yogadocente)

Inschrijven

of stuur een e-mail naar info@praktijkreviva.be