Terug naar overzicht groepslessen

Babymassage

Mmmmm... wie geniet er nu niet van een deugddoende massage, dus kom samen met je baby'tje genieten van deze ontspannende sessie babymassage! Relaxte kapoentjes en stralende mama's gegarandeerd!

Babymassage werkt niet alleen ontspannend, het heeft ook tal van gezondheidsvoordelen:

  • Het bevordert de bloedcirculatie, de spijsvertering en het immuunsysteem.
  • Het brengt onrustige baby'tjes tot rust en het versterkt de band tussen jou en je kindje. Hierdoor leer je je kleintje beter begrijpen en vlugger reageren op signalen die hij geeft.
  • Je stimuleert de neurologische, emotionele en motorische ontwikkeling van je baby zodat hij - wanneer de tijd rijp is - klaar is om te leren rollen en kruipen!
  • Het is gewoon een liefdevolle en positieve manier van communiceren met je baby'tje!

Aanraking, warmte, gewiegd en vastgehouden worden, strelingen en lichamelijk contact zijn voor een baby namelijk essentiële behoeften. Het stelt hen gerust want ze herkennen deze ervaringen reeds van voor hun geboorte, toen je als mama in spé liefdevol over je buik wreef. Bovendien wordt van alle zintuigen, de tastzin het eerste ontwikkeld. Win-win dus!


Een sessie babymassage heeft plaats in kleine groepjes van 2 tot 3 mamas met baby'tje waarbij je zelf je kindje masseert.


Babymassage werkt heilzaam voor alle kindjes maar is zeker aan te raden in geval van darmkrampjes of obstipatie, kindjes die veel huilen, niet goed kunnen slapen, hyperactieve kindjes...

Praktische info

Lessenreeks van 5 lessen

  • Wanneer: Elke 3e donderdag van de maand van 10u00 tot 11u00
  • Waar: Praktijk Reviva
  • Prijs: €25 per les

Lesgeefster

Elke Parton
(vroedvrouw)

Inschrijven

016 41 42 50

elke@praktijkreviva.be