Wat onze klanten er van vinden…

 

"Super Kine! Vlotte afspraken, warme sfeer, aangename omgeving en een goeie babbel. Zowel Jeroen als Lucia hebben mij al heel goed geholpen. Vooral dry needling blijkt een wonder middel te zijn. Ook pre- en postnataal is de begeleiding uitstekend met duidelijke oefeningen binnen je mogelijkheden, ook voor thuis."

- A.V.

 

"Vroeger ging ik +/- 4 keer per jaar naar een chiropractor om mijn rug te laten behandelen. Dit hielp dan eventjes, maar toch moest ik na enige tijd opnieuw teruggaan omdat ik niet meer verder kon. Hierdoor heb ik in mijn 'carrière' heel wat voetbalwedstrijden gemist. Sinds vorig seizoen ga ik bij Reviva langs en heb ik geen enkele wedstrijd meer gemist omwille van een blessure. Lucia pakt het probleem lokaal aan, maar gaat ook verder op zoek naar de oorzaak om zo de blessure grondig aan te pakken. De behandeling + de oefeningen die ze mee geeft voor thuis, zorgt er voor dat ik het voorbije jaar probleemloos heb kunnen sporten. Ik hoop dat ik niet snel terug van haar diensten moet gebruik maken, maar indien dit toch nodig is, dan weet ik dat bij Lucia steeds terecht kan en dat zij mij goed zal helpen en begeleiden.
Naast haar uitgebreide kennis en ervaring is Lucia ook een heel toffe madam die er zelfs voor zorgt dat je na een dry needling sessie met de glimlach naar buiten loopt."

- B.B.

 

"Heel tevreden over de begeleiding bij Reviva. Ik heb er na mijn eerste zwangerschap postnatale kiné gevold en ben nu terug gestart na mijn tweede zwangerschap. De oefeningen worden goed en professioneel uitgelegd, bouwen mooi op en zijn perfect thuis uit te voeren. Lucia is een lieve, vriendelijke persoon en je voelt je onmiddellijk op je gemak. Ze geeft bovendien een heleboel tips and tricks voor jonge mama's en je kunt er ook een sessie babymassage volgen. Een echte aanrader!"

- A.D.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Lucia heeft mij enorm goed geholpen, altijd met een glimlach en bruisende energie. Ze toonde heel veel respect en vroeg mij nadrukkelijk of ik een bepaalde therapie zag zitten - en wat ben ik blij dat ik ja zei: kreupelende rugpijn was in een vijftal sessies zo goed als weg dankzij dry needling, en met haar raad en oefeningen ben ik zeker dat de pijn voor lange tijd zal wegblijven. Enorme dank u, Lucia, je bent een reddende engel!"

- F.K.

 

"Na een doorverwijzing kwam ik bij Lucia terecht voor mijn postnatale kine. Lucia heeft veel kennis van zake en deelt deze ook graag. Verder is ze super enthousiast en kan ze je echt motiveren om je oefeningen te doen. Extra leuk dat mijn dochter mee mocht en we ze vaak konden betrekken bij de oefeningen.
Na de 'go' van Lucia volgde ik ook enkele lessen buggybootcamp bij Charlotte. Ideaal om terug wat in vorm te geraken na de zwangerschap. En een leuke manier om met je kindje samen te sporten. Charlotte weet leuke oefeningen te bedenken en hamert er ook op dat je ze correct en met een goede houding uitvoert. Ik ben alvast fit terug aan het werk kunnen gaan!
En zonder het te weten werd ook Elke de vroedvrouw die me postnataal opvolgde. Ik zeg het haar nog vaak dat ze mijn ideale coach is. Ze wist me gerust te stellen en het vertrouwen te geven dat ik nodig had! Prenataal werd ik door een fijne collega opgevolgd, maar ik twijfel er niet aan dat Elke hier ook een echte meerwaarde kan zijn!"

- S.D.

 

"Al jaren rug en spierpijnen met behandelingen bij verschillende therapeuten tot ik de behandeling dry needling sinds 2 jaar ontdekte bij Lucia Vanden Eynde, vanaf de eerste behandeling een zeer positief resultaat en dit resultaat is er na 2 jaar behandeling nog steeds, geen rug of spierpijnen méér. Momenteel maandelijks een correcte afspraak en behandeling die steeds heel professioneel verloopt."

- R.B.