personal coaching

Sporten en voldoende bewegen… Iedereen is ervan overtuigd dat dit een belangrijk aspect van een gezonde en actieve levensstijl. Toch is het in de praktijk voor velen niet makkelijk om hieraan te beginnen en vooral om deze gezonde gewoonte vol te houden! Met de hulp en professionele begeleiding van onze personal coach Charlotte, lukt je dit vast en zeker wel!

 

Een Personal Coach is de geschikte zorgprofessional om je te motiveren tot meer bewegen, aangezien je samen traint aan de hand van een specifiek programma, volledig op maat. Of het nu gaat om het verbeteren van je conditie of spieropbouw, dankzij onze gepersonaliseerde oefeningen en trainingsschema’s, bereik je in geen tijd je gewenste resultaat!
Ook bij specifieke doelen, zoals de opbouw naar die ene wedstrijd of bijvoorbeeld een marathon, kan een personal coach je begeleiden en bijstaan. We trainen (minimaal) één keer per week bij je thuis en brengen al het nodige materiaal mee. Daarnaast krijg je wekelijks een trainingsschema dat je eenvoudig zelf thuis kan afwerken.

 

NIEUW!
Ook voor kinderen staat Charlotte klaar! Ze geeft namelijk (privé-) zwemles aan kinderen die willen leren zwemmen, of hun zwemtechniek willen verbeteren. 
Meer info: stuur een emailtje met je vraag naar charlotte@praktijkreviva.be