Dochter, zus, vriendin, vrouw, mama én vroedvrouw.  

 

Vroedvrouw is Elke met hart en ziel! Want een mooier, intenser, warmer, krachtiger, intiemer, veelzijdiger en menselijker beroep dat beter bij haar zou passen, bestaat er niet! Een beroep op haar lijf geschreven, waar ze zich volledig in kan geven.

 

Een persoonlijke aanpak en engagement is de bezieling van haar werk. Zowel tijdens de zwangerschap als wanneer het baby’tje eindelijk geboren is, staat ze mama’s (en papa’s) bij met raad en daad. Ze deelt haar kennis en ervaring met hart en ziel, zodat ze bewust en met vertrouwen aan dit nieuwe hoofdstuk in hun leven kunnen beginnen.

 

Naast vroedvrouw is Elke in de eerste plaats super graag mama van Finn en Milla en de vriendin van Rik. Ze houdt van een goed boek op een mooie, rustige plek in de natuur, dat brengt haar rust en zuurstof. Ze zingt graag, waar en wanneer ze maar kan. Zoals het een echte levensgenieter betaamt, houdt ze van koken en lekker eten. Maar ook reizen en een beetje avontuur zijn haar niet vreemd. Zo trok ze 3 jaar geleden met haar gezinnetje 2 maanden door Australië. Elke droomt niet alleen graag, ze realiseert ook graag. Zo staan er nog enkele toekomstige projecten op haar lijstje, zoals Hypnobirthing, opleiding tot draagconsulente en lactatiedeskundige.

 

 

Opleiding

 

Bachelor in de Vroedkunde
Katholieke Hogeschool Leuven, 2005

 

ervaring

 

Vroedvrouw verloskamer en materniteit
Europa Ziekenhuizen Sint Elisabeth Ukkel, 2006-2015

 

Vroedvrouw in eerste lijn
Expertisecentrum en vroedvrouwenpraktijk « De Bakermat » Leuven, 2015-2020

 

Zelfstandige vroedvrouw

sinds 2020